null

Vi bygger superfede onlineløsninger

Vi hjælper virksomheder med at øge omsætningen ved, at styrke deres online tilstedeværelse, kundeloyalitet og at øge kendskabsgraden.

E-handelsanalyse

De fleste virksomheder sporer deres kunders online adfærd, men formår ikke at aflæse tallene korrekt, enten på grund af manglende tid eller viden. Virksomhedens statistiske data er guld værd og ofte hvor de sorte tal på bundlinjen gemmer sig. Vi hjælper med analysere virksomhedens data og afdække mulige forbedringsforslag.

Digital branding og design

Få trimmet jeres visuelle fremtræden, styrket jeres online branding og nå jeres målgruppe mere effektivt. Hvad end I sælger services eller produkter via en webshop, handler det om at kommunikere klart og tydeligt overfor jeres målgruppe. Her spiller det visuelle udtryk en stor rolle. Vi hjælper jeres budskab nå rent ud via et minimalistisk design der sælger, uden unødigt støj og udenomssnak.

Integration og udvikling

Vi hjælper særligt webshops med at minimere mandetimer ved, at automatisere administrative øvelser (f.eks. ordrebehandling og retursager) samt opnå en effektiv og ofte nødvendig dataudveksling mellem DanDomain shoppen og 3. part, herunder prissammenligningssider, marketing platforme, lagersystemer eller økonomisystemer. Somme tider kræver ønskede funktioner på hjemmesiden eller webshoppen tilmed specialudvikling, som vi igennem flere år har opbygget massiv erfaring med.

DanDomain

Webshops

WordPress

Hjemmesider

Specialudvikling

Marketingassistance

Effektiv online marketing er både betalt og organisk. Det handler om at få skabt et system, specielt når det kommer til indholdsorienterede marketing, som er den sunde og organiske måde at skaffe nye kunder på. Vi hjælper med at skabe en sammenhæng mellem tilmeldinger af nyhedsbrevet, følgere på sociale medier samt automatisk kundeopfølgning. Mange virksomheder har en fornuftig mulighed for at kommunikere til deres målgruppe, men mangler ofte systemet til at udnytte det.

Workshops

Vi tager ud til jer og uddanner jeres personale i hvordan DanDomain shoppen udnyttes ideelt, udarbejder nyhedsbreve der sælger eller måske gennemgang af jeres online annonceindhold.

Book et møde

Book et gratis møde og lad os få afdækket de store linjer for hvor og hvordan vi kan løfte jeres online forretning til nye højder. Afsæt 1-2 timer til mødet og forbered jer på at få rystet posen godt og grundigt.

without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on