null
CYCLOP.
Fokus på e-handel siden 2004

Rendyrket ecommerce specialist

Jeg brænder for e-handel i alle dens aspekter. Det handler om at skabe en nysgerrighed over for den besøgende og lave en galant overgang til et konverteret salg. Faktisk har mit fokus helt tilbage fra 2004 været på e-handelsløsninger, hvor jeg som DanDomain partner i høj grad har arbejdet deres markedsledende webshop platform i Danmark.

Værdiskabende sparring

Jeg fokuserer entydigt på kommerciel professionalisme, fantastisk service og højt humør. Vælger I CYCLOP, får I bragt en objektiv og skarp betragtning af jeres online forretning til bordet. Jeg lægger ingen fingre imellem og siger tingene som de er. Søger I derfor en samarbejdspartner der taler jer efter munden, pakket godt ind i fine begreber, uden handling bag, skal I finde en anden.

Bliv fri for catchy buzzwords

Ingen “smarte” power point slides, avancerede gloser, fagsprog eller catchy buzzwords. Jeg taler et sprog der er til at forstå og frem for alt giver jeg jer kreative indspark, der kan omsættes til praksis i jeres online forretning. Alt sammen med henblik på optimering af kundeoplevelsen og at øge omsætningen.

AAA-kreditvurdering

I 2018 blev CYCLOP medlem af en lille klub, bestående af blot 2,7 % af danske virksomheder og blev kreditvurderet til en AAA-rating, som er den højeste kreditvurdering en virksomhed kan opnå.

Er du blevet nysgerrig?

Vil I have en strategisk samarbejdspartner der tilmed kan arbejde i maskinrummet, en der altid tænker kunden først, ligegyldigt om opgaven er stor eller lille, og som faktisk ved hvad de laver, så grib knoglen eller tasterne og kontakt os for et møde. For mange bliver det starten på en underholdende og resultatskabende rejse hvis I åbner op og lader os blive involveret i jeres projekt.

without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on