null

Nyt navn, samme ekspertise!

marts 2020 Charlie

CYCLOP har gennem årene udviklet sig løbende, præcis som e-handelsbranchen har gjort det.

Jeg har siden 2004 drevet forskellige digitalbureauer, herunder primært e-handelsbureauet CYCLOP & CO. De mange år har bragt hundredevis af spændende e-handelsprojekter over bordet, hvor mit team og jeg har tilegnet os omfattende og værdifuld viden indenfor e-handel og branchens mange facetter, der alle er vigtige at have styr på, hvis der skal skabes succes med en e-handelsbutik.

Spillereglerne har ændret sig.

Tilbage i midt 00’erne, hvor e-handelsbranchen stadig var ung og uafprøvet i mange produktkategorier, var spillereglerne for at drive e-handel relative simple. Det krævede blot et pænt design, 1 betalingsudbyder, lidt markedsføring og wupti, så solgte du produkter via internettet.

Men i dag er niveauet et helt andet, hvor e-handelskanalen den gang ofte blot var et lille supplement til mange detailforretninger, er e-handel i dag en gigantisk afsætningskanal, med uanede muligheder og ofte spiller en dominerende rolle i jeres samlede forretning.

Men med de mange muligheder følger også et signifikant højere niveau og væsentlig flere krav til hvad jeres e-handelsbutik skal overholde, både juridisk, teknisk, såvel som udseendet af shoppen.

Fra e-handelsbureau til e-handelsekspert.

Tiden er i min optik rent lidt fra det klassiske full-service digitalbureau, der forsøger at være ekspert på alle områder inden for digital forretningsudvikling, da det ofte ender med at bureauet er middelmådig til de fleste emner bureauet berøre. Det er min oplevelse af mange “e-købmænd” den seneste årrække, i stedet har søgt efter specialister til at løse den enkelte problemstilling, de måtte blive mødt undervejs på deres e-handels- rejse/eventyr.

Samme navn, sådan næsten da..

“CYCLOP & CO” som brand fastholdes, men blot hvor “& Co” tidligere afspejlede en større medarbejderstab, afspejler betegnelsen “& Co” i dag et solidt og stærkt netværk af associeret samarbejdspartnere, inden for marketing, webudvikling, integrationsløsninger, hvor nøje udvalgte partnere, alle er eksperter på netop deres specifikke fagområde.

Netop denne tilgang giver vores kunder agile, budgetvenlige og kundetilpassede digitale løsninger, hvor den enkelte konsulent altid håndplukkes, og hvor den associerede ekspert er konkurrencedygtig på budgettet, netop fordi de udelukkende beskæftiger sig med den service de er hyret ind til.

“& Co” byttet ud med et punktum i limegrøn, hvoraf punktummet signalere at vores ydelser udelukkende er digitale/online og den limegrønne farve er en reference til, at vores “enøjet grønne maskot”, som nogle måske husker, gennem mange års trofast tjeneste, nu blevet pensioneret.

Kontakt os i dag, hvis I ønsker nye friske øjne på jeres online forretning.

De bedste hilsner

Charlie, E-handelsekspert