null

Klarna partner

Klarna betalingsløsning

Gør som 205.000+ andre webshops og tilbyd Klarna betaling til jeres kunder.

Ved tilslutning til Klarna betalingssystem får I en solid samarbejdspartner som tusindvis af webshops allerede har valgt og som 85 millioner slutkunder har handlet med. Med Klarnas solide erfaring gennem 1+ million daglige transaktioner og en markedsandel på 10 % i Nordeuropa, kan I tilbyde jeres kunder et gennemprøvet system der øger købelysten. Klarna blev etableret i 2005 i Sverige og har siden bredt sig til 17 lande.

Klarna
Partner siden 2013

Partner siden 2013

Øg omsætningen

Nem installation

Enkel løsning

Øg omsætningen

Døren til millioner af nye potentielle kunder, som foretrækker at betale med faktura bliver åbnet når I tilbyder Klarna som betalingsmetode i din e-butik. Din konverteringsrate vil stige, hvilket leder til mere salg, eftersom Klarna både er en tryg og nem måde at handle på internettet på. I får betaling lige meget hvad der sker, Klarna påtager sig alle risici. Altså, mersalg uden risiko.

Nem installation via DanDomain AppStore

Det har aldrig været nemmere at komme i gang.  Der er udviklet en Klarna app til DanDomain AppStore, hvilket kan installeres med få øvelser. Så er I kun få klik væk fra at tilbyde én af Europas mest populære betalingsmetoder. Fremover vil Klarna Online minimere jeres administrationsbyrde.

Enkel løsning

Klarna tilbyder flere forskellige løsninger fordi virksomheder er forskellige – ligeledes er forbrugerne! Løsninger som gør det nemmere og mere enkelt for de forskellige forbrugere at handle i netop jeres e-butik. Forbrugerne får deres varer inden de betaler, og I vil altid få betalt uanset hvad der sker. Ved at vælge én eller flere af Klarna´s betalingsmetoder som passer til jeres kunders behov, bidrager I effektivt til at forøge jeres salgstal.

Etableret i 2005

205.000 shops

85 mill. forbrugere

1 mill. daglige betal.

Betalingsfrihed

Klarna - Betal senere

Betal senere

Tidl. Klarna Faktura

Klarna - Del den op

Del den op

Tidl. Klarna Konto

Klarna - Betal senere

Betal her og nu

Via Klarna Checkout

Betal senere

Forbrugeren får sine varer og betaler senere.

Faktura er en meget efterspurgt betalingsløsning på internettet. Med Klarna Faktura behøver kunderne kun at handle med de oplysninger som de kan udenad, som f.eks. navn, adresse og fødselsdato. En kreditoplysning udføres på ingen tid, så I kan sende varen med det samme. Klarna betaler jer lige meget hvad der sker, og kunden betaler først efter 14 dage.

Del den op

Øg jeres kunders købekraft ved hjælp af delbetaling.

Denne tjeneste samler alle køb på en enkelt månedsfaktura, som forbrugeren enten betaler på én gang eller i fleksible afdrag. Det kan beskrives som et virtuelt kreditkort uden kortoplysninger. Dette leder til flere køb og højere ordreværdi. Præcis som med Klarna Faktura vil der blive udført en kreditoplysning direkte i kassen, og I får hele beløbet betalt, uanset hvordan og hvornår kunden vælger at betale.

Klarna Checkout

Betaling med kort eller på kredit.

Med Klarna Checkout får I én samlet betalingsløsning til jeres online forretning, hvor både betaling på kredit eller via alm. kreditkort indgår. Formålet er at sikre forbrugeren en nem og intuitiv måde at betale online. Såfremt kunden ikke bliver godkendt til køb på kredit, får de ingen “afvisning”, men bliver blot bedt om at betale med kreditkort. Vælger I Klarna Checkout fungerer det som en eksklusiv løsning, der ikke giver plads til øvrige betalingsløsninger på shoppen.

Klarna Partner siden 2013

Som officiel Klarna Partner står vi klar til at vejlede jer i hvordan I får implementeret Klarna som betalingsløsning i jeres online forretning. Vi har solid erfaring med Klarna som platform og har siden 2013 hjulpet hundredvis af webshops med at komme i gang med Klarna. Kontakt os for at få vist en demo samt blive klogere på, hvordan Klarna kan bidrage til jeres fremtidige vækst online.

2013
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on