null

DanDomain webshop er ikke kun for startups

august 2020 Charlie

DanDomain shoppen får ofte ryg for at være “platformen for iværksættere”, men shopløsningen er fuldt ud gearet til også, at håndtere større online forretninger.

DanDomain shoppen er en hosted løsning, hvilket sikrer en høj oppetid og driftsikkerhed, da da der bag shoppen står et stort team af specialuddannet driftfolk og supportere. Der er tale om en super fleksibel shopløsning og på mange måder et sikkert valg, når I skal vælge hvilken platform der skal bære jeres e-handelsbutik de næste mange år.

DanDomain shoppen så dagens første lys tilbage i 2002, hvor shoppen dengang kørte “frameset” med få hundrede webshops ombord, er nu her 18 år senere tale om en solid og markedsledende webshop platform i Danmark.

Shoppen lancerede i 2015 en AppStore, hvilket åbnede op for app partnere tilmed kunne bidrage til videreudvikling af nye funktioner, integrationer, betalingsløsninger o.lign.

Vælger I en DanDomain webshop, får I ikke bare en agil løsning der passer til de fleste brancher, men også adgang til et hold af shoppartnere, hvor mange er specialister på hvert deres felt.

DanDomain shoppen er både for de store og de små.

DanDomain shoppen er dog ofte gennem årene blevet skudt i skoene ikke, at være gearet til større online forretninger eller holdbar løsning til internationale webshops, der sælger på tværs af mange grænser, hvor sprogversionering af flere sprog er et must.

Dette er dog en signifikant misforståelse og der flere eksempler på store e-handelsbetingelser, der håndtere tusindvis af ugentlige transaktioner og sælger på tværs af mange lande. Som eksempel kan nævnes mytrendyphone.dk, luksusbaby.dk, bodyman.dk m.f.

Værd at vide for en startup eller mindre virksomhed.

Er jeres virksomhed i etableringsfasen, bør I overveje følgende vigtige punkter før I vælger den platform jeres fremtidige e-handelsforretning skal bygges på:

  • Skal jeres varesortiment udvides drastisk den kommende tid?
  • Hvilke arbejdsgange i jeres forretning kan med fordel automatiseres?
  • Skal I udvide til andre markeder/lande inden for de 1-5 år?
  • Kender I jeres digitale styrker samt svagheder?

Overvejelser for den mellemstore/større virksomhed.

Er I en etableret spiller på markedet og allerede benytter DanDomain, eller måske overvejer det, bør I tage følgende i betragtning:

  • Ved I hvordan værdifuld statistisk data skal aflæses?
  • Kender I til jeres retur rate af kunder? Hvis Ja, er I tilfredse?
  • Har I overvejet etablering af kundeklub?
  • Er jeres kundeservice tilstrækkelig automatiseret?

Vigtigt at I udnytter shoppens muligheder.

Hvis I skal have det optimale ud af en DanDomain shop og I ikke er den store tekniske fagnørd, er det vigtigt I alliere dig med en kompetent og erfaren shoppartner. CYCLOP har hjulpet hundredvis af webshops og afholder både workshops samt har leveret tekniske og kreative tilpasninger af DanDomain shop siden 2005. Kontakt os og lad os drøfte mulighederne.