De Danske Vægtkonsulenter
null
Vægtkonsulenterne

Loginafgrænset shop for medlemmer og konsulenter

Sundhedsektionen på ALT for damerne, der tidl. hed Vægtkonsulenterne, ejes og drives af Egmont Publishing A/S. Webshoppen er henvendt til medlemmerne samt de tilknyttede vægtkonsulenter.

2013
Præmis

Vægtkonsulenternes eksisterende webshop skifter platform til DanDomain webshop 8 og samtidigt konverteres til en mobiludgave, der udnytter de ekstra muligheder smartphones giver for interaktion under handlen.

Udfordring

Designet på webshoppen skal matche universet fra den almindelige hjemmeside for medlemmerne, og produkter samt medlemmer skal flyttes fra gammelt system over på DanDomain webshop 8, uden det forvolder problemer hos medlemmerne samt konsulenterne.

Super service, og vilje til at “Go the extra mile”

Har samarbejdet med CYCLOP om 2 to projekter i Egmont regi. Der sker altid uforudsete problemer og det er netop her at CYCLOP har vist en særlig stor vilje til at lykkedes, uden at det skabte forsinkelser for projektet. Jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger, hvis I skal bruge en DanDomain webshop.

Marcus Brandt
Tidl. Business Developer, Egmont Publishing A/S

Løsning

Vægtkonsulenterne får etableret en ny medlems-baseret webshop, hvor medlemmerne nemt kan handle online på tværs af enheder. Migrering af data fra gammel platform til DanDomain shoppen, sikrer en smidig overgang mellem de to systemer.

Resultat

Vægtkonsulenternes nye shopløsning kører nu som en separat platform med succes, og anvendes dagligt af de mange medlemmer og konsulenter, hvor medlemslogin funktionen er en elementær del af shoppen. Ligeledes er shoppen med sin mobilvenlige brugerflade, sikrer fremtidig drift og brugervenlighed.

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on