StarVVS
null
StarVVS

Automatisk ordresystem til VVS-butik

Med velrenomeret vvs-installatør i ryggen, sælger online afdelingen StarVVS, vvs-artikler primært henvendt til private forbrugere.

2015
Præmis

StarVVS står med et større behov for automatisering af administrative processer, såsom intelligent ordrestyring med leverandører af dropshipping, opfølgningsmail til kunderne, ordre sammenlægning ift. billigste fragtomkostning, samt en kraftig renovering af webshoppens frontend over for mobile enheder, da løsningen langt fra er optimal på smartphones.

Bedre navigation i produkter og optimering af checkout, er ligeledes et springende punkt.

Udfordring

Gamle rutiner og specialtilpassede systemer op mod DanDomain shoppen, er en hæmsko for optimal videreudvikling. Derfor skal der tænkes helt ud af boksen og bygges en ny separat platform, der håndterer produktoprettelse, ordreproces etc.

Shoppen har ligeledes mange tusinde varenumre, hvoraf mange er teknisk orienteret, hvilket kræver en bedre navigering, hvortil produkt filtrering og instant search er nødvendigt.

Ydermere er shoppens frontend ikke mobilvenlig. Derfor skal løsningen konverteres til responsivt design for, at sikre salget fra mobile enheder samt undgå tab af organisk trafik fra Google.

Professionel og selvtænkende

CYCLOP har lavet en større renovering af vores hjemmeside. Opgaven indeholdte meget kompleks kodning og tilpasning af automatisk ordre håndtering og meget mere. De har en super professionel tilgang til opgaverne, hvor der ikke bliver sprunget over hvor gærdet lavest. Charlie er altid imødekommende over for en løsning, hvis det brænder på, uanset tid på døgnet. Tonen er altid god og alle forespørgsler bliver taget imod med godt humør. Kan enhver tid anbefales.

Lasse Nielsen
Tidl. direktør, StarVVS

Løsning

Der konstrueres en separat platform til håndtering af ordreproces, automatisk oprettelse af produkter fra grossister samt udsendelse af automatiske opfølgningsmails.

Webshoppens frontend får ligeledes en kraftig overhaling, hvilket indebærer konvertering til responsive design, så omsætningen sikres fra mobile enheder samt en række øvrige grafiske, såvel som tekniske opgraderinger i produktvisning og checkout.

Resultat

De nye tiltag sikrer StarVVS sin organiske trafik hos Google og øger brugervenligheden på mobile enheder.

Løsningen minimerer antallet af fejl i ordreprocessen, da der før var manuelt, nu er ændret til automatiske processer, hvilket ligeledes giver store besparelser, pga. mindre administrativ tid pr. ordrehåndtering.

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on