Sorø Kommune
null
Sorø Kommune

Onlinebestilling af værnemidler i kommune

Sorø Kommune er placeret i Region Sjælland og har godt 30.000 indbyggere.

2020
Præmis

Sorø Kommune bliver 1. kvartal 2020, sammen med resten af Danmark ramt af Coronakrisen og et større lager af værnemidler bliver pludselig etableret, hvorpå omdeling af værnemidler i kommunen derefter skulle håndteres løbende under hele Coronasituationen.

Udfordring

Det står hurtigt klart for Sorø Kommune, at de er nødsaget at finde en smartere måde at håndtere de mange daglige processer, herunder håndtering af bestillinger fra institutionerne, pakning af værnemidler, logistik m.v.

Levering som aftalt og til tiden

Grundet Coronasituationen stod vi overfor et akut problem og skulle bruge et online bestillingssystem, der kunne leveres hurtigt og effektivt. CYCLOP har bragt os sikkert i mål og til tiden, hvilket har været en stor hjælp til håndtering og distribution af kommunens værnemidler.

Sebastian James Davidge
Sikkerhedskoordinator, Sorø Kommune

Corona maske
Løsning

Der etableres en login afgrænset “B2B” onlineshop, hvortil de mange af kommunens institutioner får udleveret et unikt login og således kan afgive deres bestillinger løbende, hvorefter værnemidlerne bliver distribueret og når sikkert og effektivt ud til brug i institutionerne.

Resultat

Det nye bestillingssystem baseres på DanDomain Webshop, hvor designet matcher kommunens visuelle udtryk og identitet. Kommunens nylig oprettet afdeling for værnemidler opnår digital effektivisering og får hurtigt nedbragt den gns. behandlingstid samt minimeret risiko for manuelle fejl.

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on