Roskilde Festival
null
Roskilde Festival

B2C merchandise webshop

CYCLOP har leveret shopløsningen som underentreprise for WINTHER WINTHER, der i tæt samarbejde med Roskilde Festival står for design samt salg af festivalens officielle merchandise.

2015
Præmis

Roskildefestival.dk skal skifte design på deres officielle website, hvilket kræver en kraftig og nødvendig opgradering af webshoppen. I samme ombæring skal den også blive mobilvenlig, men samtidigt forblive på DanDomain webshop platformen.

Udfordring

Hoved websitet driftes på et andet CMS end webshoppen, der i mange år har ligget på DanDomain webshop platformen. Det kræver derfor en sampspildning i menustruktur og layout mellem de to systemer. Desuden er den gamle webshop opsat på både dansk og engelsk. Fremadrettet skal den kun være på Engelsk. Produktvisning og checkout flow skal ligeledes optimeres kraftigt.

Kvik og hurtig e-handelsbureau

WINTHER WINTHER har siden 2008 løbende anvendt CYCLOP som underleverandør til programmeringsopgaver, såvel som webdesign. Deres styrke er bl.a. at kunne arbejde med en stram tidsramme, hvilket har vist sin fordel i flere sammenhænge. Jeg kan varmt anbefale CYCLOP som webleverandør.

Michael Christensen
CEO, WINTHER WINTHER

Løsning

Shoppen bliver opgraderet til en DanDomain webshop 8 løsning, hvor designet matcher hovedsitet og tilmed er 100 % responsive design. Således fungerer det både på desktop, tablet og mobil.

Resultat

rfshop.dk som er Roskilde Festivalens officielle merchandise webshop får en total make-over der tager stærkt udgangspunkt i det nye layout på roskildefestival.dk hovedsitet. Shoppen er derfor i dag en nutidig og moderne løsning, som imødekommer kunderne på aktuelle enheder og platforme verden rundt.

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on