RackBuddy
null
RackBuddy

Salgsoptimering af international B2C shop

RackBuddy er en international spiller indenfor dansk design/produktion af interiør og urban bolig/kontor indretning.

2018
Præmis

RackBuddy lancerer i 2017 deres nye version af deres danske web- site/shop udarbejdet af 3. part og efterlyser i 2018 råd til hvilke supplerende tiltag der er nødvendige for, at bringe konverteringsraten og ordreværdien til ønsket niveau.

Udfordring

Nytænkning er noget Rackbuddy mestrer til fulde og ligger i virksomhedens dna, men akkurat som virksomheden kræver konstant videreudvikling gør virksomhedens online tilstedeværelse det samme.

Skarp og kreativ e-handelskonsulent

CYCLOP har ageret rådgivende part ift. behovsafdækning for salgsoptimering af vores e-handelsløsning. Vi fik udleveret en omfattende analyse, som vi har brugt som drejebog mhp. nye tiltag på shoppen. Har tidl. brugt Charlie til et andet projekt og han går altid ind i opgaven med begge hænder. De bedste anbefalinger herfra.

Lasse Nielsen
Founder, RackBuddy

Løsning

Rackbuddy’s online data analyseres, e-handelsløsning gennemgås og gennemgående optimeringsrapport udarbejdes med fokus på elementer der alle har til hensigt, at øge konverteringsraten samt ordreværdien i online forretningen.

Resultat

RackBuddy får udleveret en skriftlig optimeringsrapport, hvor konkret handlingsplan samt forslag til rækkefølgen af hvilke funktioner/tiltag der ud fra dybtgående analyse anbefales at blive eksekveret; Med andre ord en drejebog som RackBuddy kan viderebringe til deres respektive online leverandører, herunder webbureau, marketingbureau o.lign.

Se løsningen på rackbuddy.dk

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on