NordiskCampingudstyr
null
Nordisk Campingudstyr

Nyt visuelt udtryk til B2C campingstore

Nordisk Campingudstyr er en etableret Skandinavisk online spiller der har solgt outdoor- og campingudstyr siden 2008.

2020
Præmis

Nordisk Campingudstyr har gennem flere år etableret sig i det danske og svenske marked, men er nu parate til at skulle udvide i Norge. Den gamle e-handelsløsning der siden 2014 har ageret online salgskanal, står overfor en større renovering, hvilket skal ske i forbindelse med udvidelsen til Norge.

Udfordring

Tiden er rendt fra det gamle shopdesign hvad angår brugernes online adfærd, herunder f.eks. anvendelse af mobile enheder, kraftig øget antal vareartikler og generelt nutidigt visuelt udtryk efterlyses. Optimering af produkt navigation samt en mere klar digital kommunikation overfor kunden er et must.

Trofast digital e-handelsrådgiver

Vi har siden 2014 benyttet CYCLOP som fast leverandør til alt fra diverse digitale ad hoc opgaver, integration af betalingsløsninger, implementering af produktfeeds, salgsoptimering af webshoppen. CYCLOP er vores faste strategiske rådgiver inden for e-handel.

Nordisk Campingudstyr fortelt

Digitale løsninger er sjældent 100% problemfri, men CYCLOP er altid med os hele vejen og sikrer vi kommer i mål med opgaverne.

Her bliver du taget seriøst!

Kurt Andreasen
Direktør, Nordisk Campingudstyr

Løsning

Den danske og svenske shop analyseres og kunders feedback evalueres, hvilket ligger til grund for udarbejdelse af oplæg til ny e-handelsløsning til både danmark, sverige og norge. Oplægget har fokus på salgsoptimering samt omhandler tiltag med henblik på at tydeliggøre kommunikationen overfor kunderne.

Resultat

Den nye online butik baseres på nyeste shopløsning fra DanDomain og kommer med sprit nyt visuelt udtryk, med respekt for virksomhedens eksisterende visuelle identitet. Shoppen indeholder en rækker salgsfremmende udvidelser samt kraftigt forbedret navigation og filtrering/søgning af produkter.

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on