MyTrendyPhone
null
MyTrendyPhone

Automatiseret betalingsløsning

MyTrendyPhone er vokset fra, at være en mindre spiller til i dag, at være en international spiller indenfor salg af tilbehør til mobile enheder, i mere end 14 lande.

2017
Præmis

MyTrendyPhone står overfor en større opgradering af deres betalingssider, herunder PayPal og Klarna, hvor sikkerhed, drift stabilitet og usability er nøgleordene. Ligeledes skal PayPal integreres med MyTrendyPhone’s økonomisystem og proces for hævning af transaktioner, skal optimeres.

Udfordring

MyTrendyPhone har mange tusinde daglige transaktioner og datamængden er enorm, hvorfor fokus primært ligger på driften samt hostingen af betalingssiderne. Der skal skabes en bro mellem webshoppen, PayPal API og økonomisystemet.

Gammel og pålidelig web-leverandør

Vi har periodevis anvendt CYCLOP igennem mange år og startede ud i 2007 med, at få redesignet vores danske webshop. Herefter har de løst løbende tekniske opgaver i gennem årene, og som det seneste opsætning af betalingsløsninger. Charlie har været vores kontaktperson hele vejen og jeg kan varmt anbefale CYCLOP.

Silvan Popovic
CEO, MyTrendyPhone

Løsning

Der bygges en custom betalingsside til PayPal, hvor rutinen med optimeret hævning af transaktioner, inkorporeres. Betalingssiden er hostet på en separat SSL-certificeret server, og frontend af betalingssiden vises som et separat step i checkout, men som en integreret del af shoppens design. Ligeledes opsættes vores Klarna integrationsløsning på de forskellige shops og sikrer fremtidig drift og vedligeholdelse af denne Klarna løsningen.

Resultat

De to nye betalingssider er en kraftig opgradering fra tidligere løsninger, og skaber et bedre og mere nutidig samt sikker brugeroplevelse. Den optimeret proces for hævning af PayPal transaktioner, giver sparet mandetimer hos MyTrendyPhone administrationen.

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on