Loaded
null
Loaded

B2C webshop til fitness og street wear

Loaded er en velfunderet spiller der har solgt fitness og streetwear siden 2002, både via sine fysiske butikker samt webshop der er kommet på de senere år.

2014
Præmis

Loaded er kørt fast i en gammel CMS platform, og skal derfor flyttes over på en driftsikker platform, der sikrer fremtidig vækst. I forbindelse med skift af platform, skal der ligeledes udarbejdes en helt ny brugergrænseflade og frontend i responsivt design.

Udfordring

Loaded ligger på et ældre CMS hvor eksport af data er tæt på umuligt. Den gamle webshop er tilmed ikke mobilvenlig, hvorfor der skal ske en kraftig opgradering til en ny webløsning. Desuden skal lanceringen ske lige op til Julekampagnerne, hvorfor kort tidsramme er omdrejningspunktet.

En tålmodig partner, der hjælper dig igennem HELE projektet.

Vi stod foran en komplet relancering af Loaded webshop, og besluttede os i den forbindelse for skifte til et DanDomain shopsystem, som vi intet kendte til i forvejen. Vi stødte på CYCLOP, og havde nok forventet, at de ‘bare’ skulle være designpartner på projektet, men over de måneder, hvor vi byggede på den nye shop, havde vi kun fat i DanDomain 3-5 gange over telefonen.

Resten klarer vi med CYCLOP, der har et indgående kendskab til DanDomain stærke og svage sider – og en masse gode input til, hvordan vi optimerede vores salg.

Michael Holt
Tidl. webshop manager, Loaded

Alt hvad der kommer fra CYCLOP er krystalklart, og der er aldrig slinger i valsen.

Vores nye webshop blev udskudt flere gange, men det var udelukkende på grund af interne ting omkring oprettelse af produkter og lignende. Også i den forbindelse er CYCLOP ekstremt fleksible og hjælper med at tage de rigtige beslutninger.

Har du ikke bygget en webshop fra bunden af før, så er det bare et kæmpe arbejde. I sidste ende, så er vi meget tilfredse – vi har en meget bedre shop end tidligere, og det kan tydeligt (!) ses på omsætningen.

Det gode ved CYCLOP – i forhold til Loaded i hvert fald – var at der ikke gik SEO- og optimerings-fims i den. Meget lidt teori – handling og praksis. Og vi kan se nu, at skriver vi de gode tekster, så ender vi på side 1 på Google.

Designet er responsivt, og vi føler os fremtidssikret på design og teknik. Vi ved godt, at en webshop et et uendeligt arbejde, men Loadeds webshop er, via samarbejdet med CYCLOP rykket 100 år længere frem i tiden i forhold til, hvor vi var før. Vi kan klart anbefale CYCLOP som samarbejdspartnere. PS: Husk at få Klarna med, hvis du bruger CYCLOP. Det virker.

Venlig hilsen Team Loaded

Løsning

Loaded bliver flyttet over på DanDomain Webshop 8, hvortil der udarbejdes et custom design, der dels understøtter 100 % responsivt design, men også rummer alle produktdata fra den tidligere shopløsning. Sidst men ikke mindst, opsættes en række auto-mails, der sikrer optimal kommunikation til kunderne ift. ordrestatus, track & trace, generel opfølgning etc.

Resultat

Loaded får en nutidig og fremtidssikret shopløsning, hvor det nye design har hævet salget mærkbart, specielt fra de mobile enheder såsom smartphones og tablets. Til forskel fra den gamle hostingudbyder, ligger driften nu hos DanDomain, der sikrer den nødvendige daglige driftsikkerhed samt optimal responstider.

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on