Hoopz
null
Hoopz

B2C basketball butik

Hoopz er Nordens førende webshop indenfor Basketball med mere end 1.000 varer på lager.

2016
Præmis

Hoopz skal have skabt et helt nyt online univers, der skal være en radikal ændring ift. deres seneste version af webshoppen, der i sin tid blev opsat i 2012. Den nye løsning skal være 100 % responsivt design, udvides med engelsk som 3. sprog samt rumme et udvidet blog univers og skabe en bedre synergi mellem shoppen og de sociale medier.

Udfordring

Grundpillen i Hoopz gamle design identitet skal fastholdes, men samtidigt bringes ind i et langt mere nutidigt udtryk og platform. Shoppen rummer mange forskellige produkter og navigationen i den gamle shop, har haft sine udfordringer ift. at opretholde et intuitivt navigationsflow. Til tider har det været vanskeligt at segmentere blandt produkter, farver, størrelser etc. Desuden er der et ønske om at den statiske søgefunktion bliver mere organisk

Løsning

En helt nyt design univers bliver kreeret, hvor der spilles på store livsstilsbilleder, optimerede produktfotos samt en visuel brugerflade, fra kant-til-kant af browseren, uanset typen af enhed. Grundfarverne fastholdes fra design identitet, så den røde tråd bevares og gamle kunder fortsat føler sig velkomne. Et avanceret produktfilter opsættes, hvilket tillader hurtig og effektiv segmentering af produktoversigten. Søgefunktionen opgraderes til en organisk instant search.

Resultat

Hoopz opnår udvidet markedspotentiale, bedre organisk reach med sit udvidet blog univers, samt en skaleret og responsiv design løsning, der understøtter den af trafikken store målgruppe, mobile enheder. Den af mange webshops ofte glemte checkout del, er ligeledes blevet kraftigt opgraderet med henblik på at minimere afvisningsprocent.

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on