Byghjemme
null
Byghjemme

Automated prisstyring og produktfilter

Byghjemme.dk ApS og er en del af det Svenske Bygghemma, som er en pan-nordisk forretning med både butikker i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

2014
Præmis

Byghjemme.dk står overfor en længere række tekniske udfordringer, hvilket ligger væsentligt ud over de standard faciliteter som DanDomain shoppen tilbyder. Af nævneværdige behov er avanceret filtersøgning på vareliste samt gruppesider, avanceret prisstyring samt udvidet produktfeeds til Pricerunner, Kelkoo, Google Shopping etc.

Udfordring

Til forskel fra organisationens andre online butikker, kører Byghjemme.dk på en DanDomain webshop 8.  Derfor kan der ikke kan tages udgangspunkt i tidligere interne tekniske løsningsmodeller, og derfor kræver en revolutionerende, løsningsorienteret fremgangsmåde for, at sikrer ønskede funktioner kan lade sige gøre på den aktuelle platform. Dermed undgås et omfattende skift af shop cms.

Kreativ, professionel og meget engageret!

Vi har arbejdet med CYCLOP i et lille år nu. De kom på banen da vi skulle have implementeret Klarna på sitet. Den opgave løste man hurtigt og problemfrit. Det har så affødt flere adhoc opgaver samt et større setup til os vedr. filterfunktion, som ligeledes er løst perfekt. Jeg vil på det varmeste anbefale CYCLOP til andre!!

Mikkel B. Elgstrøm
Tidl. CEO, Byghjemme.dk

Løsning

Der etableres et parallelt system, der varetager og drifter de nødvendige udvidelses rutiner, hvilket ligeledes hostes på separat serverunivers. Således oppetid og responstider på et ønsket niveau.

Resultat

Byghjemme.dk kan forblive på DanDomain webshoppen som platform, og opnår samtidigt radikale tilpasninger af frontend, hvilket højner brugeroplevelsen på shoppen og højner standarden på kunderejsen.

Se også ..

0
1
without
https://www.e-handelseksperten.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.e-handelseksperten.dk/
#303030
style1
scrollauto
Indlæser indlæg...
/var/www/www.e-handelseksperten.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
off
yes
yes
on
off
on